SERVICII CANOPY SERVICII CANOPY - Canopy

Cu ce te
putem ajuta?

Îți oferim o gamă largă de servicii complementare pentru a-ți promova brandul online.

Suntem cea mai mare agenție de performance marketing, gata să te urce
în top, dacă nu ai rău de înălțimi.

Ești în locul potrivit pentru rezultate de top.

pay per click

Fii acolo unde sunt și potențialii tăi clienți. Prin pay per click advertising ai posibilitatea de a ajunge la persoanele interesate de produsele sau serviciile tale.
află mai multe

social media

Prezența în Social Media este un must-have! Printr-o bună strategie de Social Media, te ajutăm să creezi comunități în jurul brandului tău și să interacționezi eficient cu acestea. Poți spune că suntem acea agenție marketing online care va da voce brandului tău.
află mai multe

web design

Este nevoie doar de câteva secunde pentru ca un utilizator să decidă dacă rămâne sau nu pe site-ul tău. Suntem o agenție performance, așa că ne bazăm pe expertiza noastră în performance marketing, înțelegem ce funcționează și ce nu.
află mai multe

Pay per Click

Suntem cea mai mare și bună agenție de performance marketing, livrăm cele mai bune rezultate pentru ca business-ul tău să aibă cât mai multe vânzări sau să-ți creștem notorietatea brandului.

Prin integrarea a mai multor servicii de promovare online, oferim soluția completă pentru a-ți crește afacerea. Pornind de la crearea identității brandului, la crearea de conținut, promovarea online și chiar cursuri prin care echipa ta să continue să scaleze afacerea.

REZULTATE CONCRETE

Google Ads

Punem la treabă promovarea prin Google Ads, împreună cu experiența specialiștilor noștri, pentru a obține rezultate concrete. Ajungem fix la clienții tăi prin modalități de targetare creative, pentru mobil, desktop ori tabletă.

FĂRĂ RISIPĂ DE INVESTIȚII

Facebook Ads

Facebook e cea mai populară rețea de socializare, iar clienții tăi sunt aici. Te ajutăm să ajungi la ei și să îi cucerești prin segmentări complexe, bine definite, fără risipă de investiții. Promovarea prin Facebook Ads îți permite să creezi seturi de reclame prin care să ajungi direct la publicul care reprezintă interes pentru business-ul tău.

CEA MAI POPULARĂ APLICAȚIE

Instagram Ads

Instagram este una dintre cele mai populare și folosite aplicații ale momentului. Folosind aceleași instrumente de targetare precum Facebook Ads, Instagram Ads îți oferă oportunitatea de a crea campanii complete de promovare pentru utilizatori în fiecare etapă a funnelului de vânzări.

Tik Tok Ads

Cu o audiență construită corect plus content de calitate, care să stârnească interes asupra produsului/serviciului tău, reclamele pe Tik Tok te aduc în fața unui public tânăr, fresh și iubitor de super content.

Contactează-ne

Pinterest Ads

Cu multiple formate care îți permit să-ți îndeplinești orice obiectiv de business, costuri mult mai mici de promovare marketing online comparativ cu canalele tradiționale și audiențe noi, Pinterest Ads te ajută să îți crești afacerea.

Contactează-ne

LinkedIn Ads

Dacă scopul tău este să targetezi o audiență B2B foarte nișată, atunci LinkedIn este platforma pe care trebuie să o adaugi în strategia ta de marketing. Avem experiența necesară în servicii de marketing online și am ajutat la scalarea start-up-urilor tech precum UiPath, Druid AI, Aggranda.

Contactează-ne

Waze Ads

O agenție digital marketing care îți pune afacerea pe hartă… la propriu! Cu Waze Ads integrat în strategia ta de business, mașina devine un nou hub digital unde te poți conecta cu utilizatorii.

Contactează-ne

Spotify Ads

Fie că ești un brand la început de drum și obiectivul tău e un reach cât mai mare într-un interval de timp foarte scurt sau doar vrei să crești pe partea de brand awareness, Spotify îți pune la dispoziție mai multe formate din care să alegi, astfel încât mesajul tău să se potrivească cu obiectivele tale.

Contactează-ne

Snapchat Ads

Fie că alegi să vorbești publicului prin imagini sau videoclipuri, noi știm cum să optimizăm campaniile astfel încât să aducă și conversii. Snapchat îți pune la dispoziție un interval între 3 secunde și până la 3 minute în care îți promova serviciile sau produsele.

Contactează-ne

Twitter Ads

Te ajutăm să-ți atingi obiectivele de marketing – fie că vorbim despre creșterea nivelului de conștientizare, generarea conversiilor sau atragerea de lead-uri. Rețeaua de conectare Twitter, te ajută să intri în legătură cu oameni influenți și valoroși, dar care sunt și receptivi.

Contactează-ne

Bing Ads

Încă este un canal de marketing foarte puțin folosit, deci cei care vor fi ”early adopters” vor avea numai de câștigat. Nu există o competiție acerbă care să forțeze licitarea pe cuvinte cheie. Pe lângă o optimizare de costuri, asta te va ajuta să obții și o poziție bună.

Contactează-ne

Yahoo Ads

Yahoo Ads completează cu succes orice strategie de promovare online. Cu diverse formate și tipuri de anunțuri, reprezintă o oportunitate de promovare la costuri atractive.

Contactează-ne

We Transfer Ads

Brandul tău ajunge în fața celor mai influente audiențe. Puteți transmite mesajul potrivit, oamenilor care contează, astfel obțineți o experiență de brand pe care aceștia nu o vor uita.

Contactează-ne

Ad Colony

Oferă experiențe extrem de interactive și captivante în formate variate, inclusiv anunțuri tip bannere, rich media, video și native, iar Canopy vine cu experiența, dorința de a-ți furniza rezultate și creativitate.

Contactează-ne

Programmatic Ads

Programmatic Ads fac posibile achiziționarea și plasarea de anunțuri, în mai puțin de o secundă. Utilizarea tehnologică simplifică procesul de cumpărare media și oferă informații și algoritmi de date pentru a difuza reclame utilizatorului potrivit, la momentul potrivit și la prețul potrivit.

Contactează-ne

Hai cu noi în vârf!

CONTACTEAZĂ-NE

Facebook

Specialiștii noștri în Social Media își pun mintea, creativitatea și cunoștințele la contribuție pentru a crea brandului tău o prezență puternică pe Facebook.

Instagram

Nu suntem îndrăgostiți doar de creare și creativitate, punem mare accent și pe măsurarea rezultatelor și ne asigurăm că atingem KPIs de performanță pentru voi și că, în final, rezultatele obținute sunt în concordanță cu obiectivele voastre.

Tik Tok

Specialiștii Canopy sunt la curent cu toate trendurile și noutățile în materie de videoclipuri virale. Avem o idee creativă întotdeauna ascunsă în buzunar. Ceea ce iese în evidență la audiența aplicației TikTok, comparativ cu celelalte canale de promovare, este nivelul foarte ridicat de engagement.

LinkedIn

Dacă scopul tău este să targetezi o audiență B2B foarte nișată, atunci este platforma pe care trebuie să o adaugi în strategia ta de marketing. Avem experiența necesară și am ajutat la scalarea start-up-urilor tech precum UiPath, Druid AI, Aggranda.

Hai cu noi în vârf!

CONTACTEAZĂ-NE

Web Development

Bazându-ne pe expertiza noastră în performance marketing, înțelegem ce funcționează și ce nu. Landing page-urile construite de noi sunt concepute folosind informații despre comportamentul consumatorilor. Suntem orientați spre perfomance marketing și știm să evaluăm extrem de bine comportamentele și tendințele de cumpărare ale utilizatorilor pe un site.

Web Design

Transformăm prototipul construit în etapa de UX, într-o interfață care să-ți convertescă și să atragă utilizatorii. Fonturi, culori, frame-uri, imagini, forme pe toate le punem la treabă în beneficiul tău.

Landing Page

Transformăm prototipul construit în etapa de UX, într-o interfață care să-ți convertescă și să atragă utilizatorii. Fonturi, culori, frame-uri, imagini, forme pe toate le punem la treabă în beneficiul tău.

Hai cu noi în vârf!

CONTACTEAZĂ-NE

Alte servicii

Design / Graphic Design

Creativele într-o campanie atât plătită, cât și în strategiile de marketing organice pot face diferența între rezultate. Vizualurile prin care se prezintă business-ul tău te reprezintă. Punem experiența noastră la treabă, astfel încât să ai o imagine atractivă în online.

Animații Video

Fiecare vizual, poveste și emoție transmisă de animațiile noastre sunt inspirate din specificul fiecărui brand. Video-ul e cel mai de impact mijloc pentru awareness și creșterea brandului. Cât valorează brandul tău pentru tine?

Spoturi Video

Un spot video bine făcut, poate fi folosit atât outdoor, cât și în online. Acestea îți oferă diferite opțiuni de atragere a atenției publicului și o expunere care te ajută să rămâi întipărit în mintea utilizatorului prin metode creative de expunere a produselor/serviciilor.

Canopy Academy

Prin cursurile Canopy Academy ai oportunitatea să descoperi mediul digital cu toate provocările lui. Înveți de la cei mai buni specialiști, iar focusul nostru va fi de a-ți livra toate informațiile necesare pentru tine și echipa ta, astfel încât să vă duceți business-ul în top!

Strategie Digitală

Specialiștii noștri au experiența și viziunea de a dezvolta strategii digitale complete, axate pe conversii și adaptate oricărui business. Suntem acea agenție pay per click care este alături de tine de la primii pași ai stabilirii unei strategii digitale complete și până la optimizările care fac deliciul rapoartelor cu cifre curajoase despre conversii.

Training Marketing Online

Fiecare training este personalizat în funcție de nevoile business-ului sau echipei tale, interactiv și bazat pe exemple concrete. Învățăm aplicat, cu toată experiența noastră de digital marketing company pe masă.

Rată de conversie

Avem la activ mii de campanii derulate din care am învățat de fiecare dată mai multe despre psihologia consumatorilor, atragerea atenției și transformarea lor în cumpărători. Construim experiențe centrate pe nevoile vizitatorilor, analizăm comportamente, optimizăm calea spre conversie și fidelizăm.

Personalizare Analytics

Online poți măsura orice. Te ajutăm să setezi corect Google Analytics 4 sau orice soluție de analiză de date. Poți vedea în orice moment performanța campaniilor tale sau locurile unde trebuie să optimizezi pentru creșterea vânzărilor online.

Robotic Process Automation

Indiferent de industrie, problemele de eficiență și productivitate vor apărea întotdeauna când vine vorba de muncă repetitivă. De aceea, instruim roboți software pentru a prelua aceste sarcini folosind tehnologia Robotic Process Automation (RPA), în anumite industrii.

Hai cu noi în vârf!

CONTACTEAZĂ-NE

Suntem cea mai mare agenție de performance marketing, gata să te urce în top, dacă nu ai rău de înălțimi.

Cristian Ignat

Founder

0744 424 543

contact@canopy.ro

Pentru mai multe informații și pentru a cere o ofertă personalizată, contactează-ne completând formularul de mai jos!

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?