Strategie
Marketing Online

Creăm o strategie marketing online personalizată,

adaptată nevoilor afacerii tale.

Noi credem că online-ul poate fi magic pentru un business. Important este să îi cunoști complexitatea și potențialul, clienții sunt aici. Canopy are experiența și viziunea de a dezvolta strategii de promovare online complete, axate pe conversii și adaptate oricărui business.

  • Suntem alături de tine de la primii pași ai stabilirii unei strategii digitale complete și până la optimizările care fac deliciul rapoartelor cu cifre curajoase despre conversii.
  • Vedem în ce stadiu este business-ul tău și facem un audit de marketing online.
  • Îți cunoaștem publicul țintă, business-ul, beneficiile și diferențiatorii față de concurența ta.
  • Stabilim obiective și venim cu abordări strategice axate pe rezultate, alegem canalele și mesajele potrivite publicului tău, în funcție de stadiul de achiziție în care se află.

strategie completă

Pentru a atinge obiectivele tale de marketing online, oferim servicii complete care includ crearea și gestionarea campaniilor de Facebook Ads, Google Ads și Tik Tok Ads, precum și implementarea GA4 pentru urmărirea și analiza datelor. Echipa noastră de specialiști din departamentul Data Analytics va interpreta aceste date și va dezvolta strategii personalizate pentru a îmbunătăți performanța campaniilor.

mesajul te diferențiază

Mai mult decât o agenție PPC – suntem partenerul tău de încredere în dezvoltarea unei strategii de marketing online complete. Îți oferim servicii complete, de la crearea de conținut atractiv și copy-uri persuasive, până la gestionarea și optimizarea campaniilor online. Suntem aici pentru a te ajuta să ieși în evidență și să te diferențiezi de concurența ta prin mesajele convingătoare și relevante pentru afacerea ta. Colaborarea cu noi îți garantează un parteneriat de lungă durată și rezultate pozitive în creșterea afacerii tale.

alegem mediile potrivite

Pentru a ajunge la audiența ta vizată prin promovarea online, este esențial să dezvoltăm o strategie de marketing digital. Având o experiență îndelungată în segmentarea și targetarea publicului, vom alege canalele potrivite pentru a obține rezultate optime.

fii memorabil

Echipa noastră de creație te susține în dezvoltarea unei strategii de marketing online, oferindu-ți soluții ingenioase de design și mesaje convingătoare. Astfel, vom putea oferi clienților o experiență memorabilă și vom obține conversii semnificative pentru afacerea ta.

Scrie-ne pentru o strategie digitală completă!

Ești la un pas să iei o decizie bună astăzi.

VREAU

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter