Strategie digitală Strategie Marketing Online

strategie
digitală

Creăm un combo de marketing online,
personalizat nevoilor tale.

Noi credem că online-ul poate fi magic pentru un business. Important este să îi cunoști complexitatea și potențialul, clienții sunt aici. Canopy are experiența și viziunea de a dezvolta strategii digitale complete, axate pe conversii și adaptate oricărui business.

  • Suntem alături de tine de la primii pași ai stabilirii unei strategii digitale complete și până la optimizările care fac deliciul rapoartelor cu cifre curajoase despre conversii.
  • Vedem în ce stadiu este business-ul tău și facem un audit de marketing online.
  • Îți cunoaștem publicul țintă, business-ul, beneficiile și diferențiatorii față de concurența ta.
  • Stabilim obiective și venim cu abordări strategice axate pe rezultate, alegem canalele și mesajele potrivite publicului tău, în funcție de stadiul de achiziție în care se află.

strategie completă

Îți analizăm concurența și, cu obiectivele în minte, stabilim o strategie integrată adaptată nevoilor business-ului tău și bugetului.

mesajul te diferențiază

Te ajutăm să alegi cele mai convingătoare și relevante mesaje pentru compania ta, ieși în evidență și vinde mai mult, atrage conversii.

alegem mediile potrivite

Mesajul tău trebuie să ajungă la audiența vizată. Avem experiența unor ani buni de segmentări și targetări, alegem canalele potrivite pentru tine.

fii memorabil

​Echipa noastră de creație te susține cu soluții ingenioase de design și mesaje convingătoare pentru o experiență memorabilă pentru clienți și bogată în conversii pentru tine.

Scrie-ne pentru o strategie digitală completă!

Ești la un pas să iei o decizie bună astăzi.

VREAU

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter