Agenție Facebook Ads

Servicii promovare Facebook Ads

Facebook e cea mai populară rețea de socializare, iar clienții tăi sunt aici. Prin promovarea Facebook Ads Te ajutăm să ajungi la ei și să îi cucerești prin segmentări complexe, bine definite, fără risipă de investiții.

Fie că obiectivul tău de business este de a-ți crește vânzările sau de a crea o comunitate în jurul brandului tău, ești în locul potrivit. Cu o experiența și cunoștințele noastre, putem identifica audiența potrivită pentru obiectivele tale și putem crea anunțuri personalizate care să atragă atenția utilizatorilor. În plus, ne asigurăm ca obținem cele mai bune rezultate, prin optimizarea continuă a campaniilor.

Îți ducem afacerea la înălțime

  • +40 de specialiști certificați
  • Peste 7 ani de experiență
  • Mii de campanii de promovare Facebook încheiate cu succes
  • Sute de clienți din industrii diferite
  • Partener Certificat Meta

În cei 7 ani de Canopy am creat și implementat mii de campanii, și am ajutat sute de business-uri să își crească vânzările cu ajutorul reclamelor Facebook.

Studiu de caz: Cum să crești cu 57% conversiile în Facebook Ads

Dacă și tu obișnuiești să îți promovezi afacerea online și te interesează să afli cum să crești rata de conversie prin Facebook Ads, atunci ai ajuns in locul potrivit! Astăzi, îți povestim cum am făcut noi acest lucru pentru clientul nostru – BestValue!

Citește tot articolul aici: Cum să crești cu 57% conversiile în Facebook Ads

Hai cu noi în vârf!

CONTACTEAZĂ-NE!

Targetare precisă

Promovarea prin Facebook Ads îți permite să creezi seturi de reclame prin care să ajungi direct la publicul care reprezintă interes pentru business-ul tău. Dacă ai un restaurant în București, poți targeta audiențe precum turiștii din apropiere. Vârsta, interesele, locația sau comportamentul userilor sunt câteva dintre criteriile de care ne folosim atunci când creăm reclame și care reprezintă o componentă foarte importantă în succesul acesteia.01

Măsurabilitate

Cu ajutorul departamentului Data Analytics, ne asigurăm ca vom urmări evoluția reclamelor, astfel încât să putem extrage cele mai valoroase insight-uri, pe baza cărora vom lua cele mai bune decizii de optimizare. De la numărul de persoane care îți văd reclama, până la numărul de vizualizări ale paginii web, achiziții, conversiile sau numărul de înregistrări. Mai mult decât atât, putem monitoriza întreaga activitate în timp real, astfel încât specialiștii noștri vor putea identifica eventualele oportunități de creștere.

02

Multitudinea obiectivelor de marketing

La fel ca în planul de business, planul de marketing trebuie să fie structurat pe baza unor obiective bine gândite. La fel funcționează și obiectivele din spatele reclamelor. Poți alege ce obiective dorești să atingi, creșterea vânzărilor, awareness (creșterea notorietății brandului), vizite pe site, colectarea de lead-uri sau cresterea traficului in store. Avem experiența necesară lucrând cu brand-uri cunoscute din mai multe industrii precum: Retail, Pharma, Beauty, Home & Dec0, Auto, Bricolaj etc.. 

Cea mai cunoscută platformă

În România, această platformă are peste 11 milioane de utilizatori. Dacă produsele tale sunt destinate și celor care trăiesc peste hotare, iar scopul tău este să ajungi și la aceste tipuri de audiențe, imaginează-ți cât de mare este pâlnia căreia i te poți adresa prin intermediul Facebook Ads. De ce nu ai alege să fii prezent undeva unde audiența te așteaptă? Cu o strategie bine pusă la punct, putem folosi această platformă și pentru generarea de lead-uri valide pentru B2B. 

04

Ținem pasul cu schimbările

Ca vântul și ca gândul. Așa apar noutățile în online și trendurile. De ce să te chinui tu să ții pasul cu noutățile, când noi avem deja experiența necesară? Suntem constant la curent cu schimbările și avem alături de noi parteneri care ne ajută să implementăm și să aflăm înaintea tuturor anumite modificări ce vor apărea în conturi. Datorită faptului ca suntem agenție partenera Meta si ca avem colegi certificați Facebook Ads, putem avea acces la suport dedicat din partea Meta. De asemenea putem avea acces la materiale despre trenduri si obiceiul de consum a consumatorilor, pe aceste platforme.

Video Marketing

Știi reclamele acelea video cool? E posibil și pentru tine, fără să ai nevoie de un buget monstruos! Le poți transmite un mesaj puternic clienților tăi și potențialilor tăi clienți și prin video, pentru că reclamele pe Facebook permit și acest tip de promovare. Ai zeci de posibilități de promovare, iar noi știm ce funcționează și ce nu. Avem chiar și propriiul studio de creare animații video.

Hai cu noi în vârf!

CONTACTEAZĂ-NE!

Agenție specializată Facebook Ads

Suntem o agenție cu peste 7 ani experiență în tainele Facebook Ads și în crearea reclamelor care au un singur scop – să-ți îndeplinească obiectivele de marketing. Ne placem să spunem că suntem o agenție care livrează rezultate, de aceea suntem la zi cu certificările care ne ajută să facem asta.

De ce să lucrezi cu noi?

Suntem cea mai mare agenție de performance marketing din România, cu o echipă formată din peste 40 de specialiști.

gândim strategiile la nivel global și pe termen lung

Generăm mixul perfect dintre campanii care să crescă ROI-ul și brand building.

concentrați într-o singură direcție

Nu facem puțin din toate, facem doar PPC la nivelul de performance.

construim
parteneriate

La noi nu e doar un cuvânt cheie, avem sute de parteneri care au încredere în noi.

suntem cu certificările la zi

Obținem anual certificări pentru serviciile de promovare Facebook Ads

suntem
autentici

Îți vom da sfaturi și feedback cât se poate de clare și sincere de fiecare dată.

suntem foarte atenți la detalii

Noi credem cu tărie că detaliile fac diferența în tot ceea ce facem, de aceea aplicăm acest principiu cu atât mai mult în campaniile PPC.

acordăm timp pentru analiză și raportare

Analizăm rezultatele măsurabile pe baza unei abordări strategice individuale a campaniei tale.

livrăm
rezultate

Ne place să fim ambițioși, pasionați de PPC și de tot ceea ce facem, reușind să livrăm cu succes rezultatele promise.

Ce spun clienții noștri

Colaborăm cu Canopy de 2 ani, aceștia oferindu-ne consultanță pentru Google Ads. Răspunsurile la diverse întrebări privind Google Ads sosesc întotdeauna prompt. Uitându-ne atât la sugestiile oferite pentru testarea unor noi campanii, targetări, tipuri de anunțuri, cât și la optimizările propuse pentru campanii existente, putem spune că este fără îndoială vorba despre o colaborare la înălțime, cu rezultate pe măsură. Un punct forte îl mai reprezintă faptul că țin întotdeauna cont de specificul business-ului în momentul în care recomandă diverse strategii, și nu doar soluții one size fits all.

Mircea CăpățînăSmartBill Co-founder & CMO

Colaborarea cu cei de la Canopy a fost și este mai mult decât o relație de business: mereu aproape, “umăr la umăr”, cu idei creative, suport și un bun management al contului de Google Ads am reușit să aducem performanța campaniilor digitale Sephora la “înălțime”. Am crescut împreună în cei aproape 3 ani de existență pe piața online și am cunoscut o echipă faină și dornică să își dovedească zilnic că poate mai mult!

Un mare mulțumesc pentru echipa Canopy.

Georgiana GheorgheE-commerce & Digital Director Sephora Romania

Noi te putem ajuta să îți crești afacerea prin promovarea pe Facebook Ads

CONTACTEAZĂ-NE!

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?