Perspectiva Canopy in Social Media Perspectiva Canopy in Social Media - Canopy

Perspectiva Canopy
in Social Media

Social media nu mai e de mult timp doar un canal de comunicare, devenind în ultimii ani cel mai ușor mod prin care poți interacționa direct și autentic cu publicul tău.

O strategie potrivită de SoMe/ social media marketing ajută la creșterea și consolidarea relației cu consumatorii în cel mai uman mod posibil, construind adevărate comunități.

Specialiștii Canopy țin pasul cu toate schimbările din online, pasiune care se simte în strategiile de marketing pe care le propunem, indiferent de obiectivele de business care trebuie atinse.

Servicii Oferite

Facebook

Încă una dintre cele mai mari rețele sociale din lume, Facebook rămâne un canal important pentru branduri în relația cu publicul. Specialiștii Canopy în Social Media îmbină ani de lucru pe platformă, cu creativitatea și marketingul reactiv pentru o prezență relevantă și puternică pe Facebook

Instagram

Spunem povestea business-ului tău pe platforma care ne-a cucerit printr-un concept vizual captivant. Ghidați de creativitate, punem mare accent pe măsurarea rezultatelor și ne asigurăm că atingem indicatorii de performanță stabiliți.

Tik Tok

Odată cu maturizarea platformei, TikTok a devenit unul dintre cele mai creative și vibrante spații în interacțiunea cu audiențe mai tinere și mai implicate. Iar specialiștii Canopy sunt primii care simt potențialul unui viral! Profităm de nivelul foarte ridicat de engagement oferit de audiența aplicației TikTok și demonstrăm personalitatea și creativitatea oricărui brand prin idei și concepte de clipuri video scurte și captivante, care cer să fie share-uite.

LinkedIn

Când vorbim de consolidarea reputației, ajungem pe teritoriul LinkedIn. De la audiențe ultra-nișate B2B, la demersuri profesionale de comunicare B2C, LinkedIn rămâne platforma potrivită în strategia de marketing pe care o gândim. Iar experiența ne recomandă: am ajutat la scalarea unora dintre cele mai cunoscute start-up-uri tech din România, precum UiPath, Druid AI sau Aggranda.

Canopy?
Departe de agentia
clasica de PPC.

Iubim performance marketing-ul. Dar, uneori, obiectivele afacerii tale pot fi atinse doar printr-o strategie mai amplă de marketing online. Așa că iată-ne aici, cu soluții complete de promovare online, care urmăresc generarea de leaduri și vânzări.

Descoperă întregul portofoliu de servicii
de marketing și advertising Canopy!

Hai cu noi în vârf!

CONTACTEAZĂ-NE

Cerul e limita de jos cand lucrezi cu oameni cu idei mărețe.

E important să nu uităm niciodată de unde am plecat. Dar, poate la fel de important, e să nu ratezi unde poți să ajungi. De la primul proiect, plănuim să-ți arătăm cât de sus putem ajunge prin Performance Marketing.

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter