Jobs Online Marketing Jobs | Pay Per Click Jobs

online
marketing jobs

Vrei să înveți marketing online aplicat și la înălțime?

Ți-ar plăcea să lucrezi cu o super echipă și să zâmbești în fiecare zi?

S-ar putea să facem echipă bună. Hai să ne cunoști, îți spunem de ce suntem echipa alături de care te poți dezvolta pentru o carieră în marketing online, fie că e Google Ads, Analytics sau strategie online.

Echipa digitală

Iubim digitalul, zâmbim des, suntem tineri, frumoși și ambițioși. Și modești când trebuie :P. Punem suflet în toate proiectele la care lucrăm, avem timp dedicat în echipă pentru sharing de idei și experiență și ne dezvoltăm constant. Inclusiv la capitolul boardgames.

Experiență la 360⁰

Avem la activ abordări care au făcut diferența pe piața din România, oameni cu super experiență în marketing online și business, de la care poți învăța. Lucrăm pentru branduri de top cu aceeași pasiune ca și pentru companiile mici și ambițioase. Ne preocupă ce se întâmplă în jurul nostru și susținem mai multe ONG-uri.

Oportunităţi reale

Dacă și tu crezi în digital, ai oportunitatea să înveți de la zero sau să crești din punctul în care te-ai blocat. Ai acces la experiența noastră, la cursuri și traininguri din domeniu și poți lucra cu super companii.

Beneficii pentru tine

Jucăm boardgames, ieșim în echipă, organizăm Happy Friday și zâmbim mult. Mediul de lucru este unul simpatic și cochet. Avem birou central, foarte aproape de metrou și de parc. De bunătățile pe care le găsești mereu la bucătărie ți-am zis?

Vino în echipa de Canopyști!

  • Ești pasionat de mediul digital?
  • Ești ambițios, dedicat și îți place să fii numărul unu?

Completează formularul cu atenție.
Spune-ne cu ce ești diferit și de ce ai vrea să faci parte din echipa noastră și te vom contacta rapid!

Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile site-ului.*
Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter