Agenție Google Ads Agenție Google Ads - Canopy

Agenție Google Ads

Agenție Google Ads Premier Partner
Pentru rezultate de TOP

Agenție PPC & Google Ads Premier Partner: Punem la treabă promovarea prin servicii Google Ads, împreună cu experiența specialiștilor noștri, în bugetul stabilit
de tine, pentru a obține rezultate concrete. Ajungem fix la clienții tăi prin modalități
de targetare creative, pentru mobil, desktop ori tabletă.

Google Premier Partner

Suntem 𝐆𝐨𝐨𝐠𝐥𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫 și avem acces la cea mai largă gamă de beneficii disponibile, fiind plasați în top 3% agenții partenere din România.

Google Premier Partner 2023

Îți ducem afacerea la înălțime!

Ne place să fim în vârf și să creăm partenerilor noștri condițiile potrivite pentru ca ei să se dezvolte. Avem cu ce. Suntem printre puținele agenții Google Ads care au acces la features beta și pre-beta Google Ads. Dezvoltăm o strategie individuală pentru compania ta, care să vizeze obiectivele cheie și publicul țintă. Ne echilibrăm deciziile pe baza analizei, dar și pe experiența și cunoștințele noastre acumulate.

Cum ar fi să poți să le vorbești clienților tăi, fix în momentul în care ei au nevoie de un produs ca al tău?

Cu Google Ads poți să faci asta!

Google Ads este cea mai potrivită soluție de trafic calitativ pentru afacerea ta. Poți stabili un buget și vei plăti numai când utilizatorii dau click pe anunțurile tale. Apelează la experiența noastră ca agenție Google Adwords pentru a maximiza performanța campaniilor tale.

Hai cu noi în vârf!

CONTACTEAZĂ-NE!

Reguli de bază pentru o campanie PPC:​

  • Trebuie să înțelegi procesul prin care utilizatorii fac căutările pe internet
  • Stabilește o listă de cuvinte cheie potrivite pentru business-ul tău
  • 50% din succesul campaniei este dat de vizual + copy. Fii concis, persuasiv și creativ
  • Nu te apuca de PPC dacă nu ai un Landing Page pe site-ul tău, unde să trimiți utilizatorii
  • Optimizează bugetul pentru a obtine conversi de calitate la costuri cât mai eficiente
  • Nu lăsa pe mâine ce poți optimiza astăzi. Procesul de optimizare pentru campanii Google Adwords nu se termina niciodată.
  • Mentenanța bună, trece primejdia rea
agentie google ads

Google Ads Search

Poți fi la doar o căutare Google distanță. Google este locul în care orice business ar trebui să fie. Reclamele de tip Search apar chiar în momentul în care oamenii caută servicii sau produse pe care și compania ta le oferă. Sunt bazate pe cuvinte cheie, care te ajută să-ți plasezi reclama Google în primele căutări. Din fericire, ai noroc, specialiștii noștri sunt maeștri în găsirea cuvintelor cheie potrivite.

01

Google Ads Display

Îți permite să combini mai multe elemente ca să realizezi o reclamă care să-ți îndeplinească obiectivele: text, imagini, link-uri URL sau chiar și Gif-uri, pe milioane de site-uri pe care publicul tău țintă le vizitează. Îți asigurăm prezența prin reclame pe website-urile unde sunt prezenți actualii sau potențialii tăi clienți, astfel încât să rămâi sau să devii top of mind pentru ei. Imaginează-ți că intri pe un site de haine, însă ca un om responsabil ce ești, te abții și nu cumperi nimic. Mai apoi, produsele pe care le-ai vizionat încep să te urmărească la orice pas, pe orice site ai naviga: așa funcționează o promovare Google. Cedezi în cele din urmă și faci achiziția. Acum imaginează-ți că firma de haine e a ta, iar conversiile sunt ale tale. Te încântă ideea, nu?

02

Google Ads Standard Shopping

Funcționează ca un instrument de comparare prețuri. Shopping Ads se bazează pe un feed de produse care trebuie să țină cont în permanență de recomandările Google. Aici nu mai punem accent pe cuvintele cheie, ci pe feed-ul de produse, care trebuie să fie impecabil. Mai apoi, specialiștii noștri meșteresc în conturi pentru a realiza campanii Google Ads de Shopping profitabile pentru business-ul tău. Prin reclamele de tip Shopping, le oferi clienților tăi mai multe informații despre un anumit produs, prețul, plus un element vizual, și anume o fotografie a produsului, astfel încât câștigi lead-uri mult mai calificate. Google Search îți permite să-ți afișezi produsul celor care fac căutările influențați de partea vizuală.

03

Discovery Ads

Dacă îți dorești să scalezi businessul și să atragi trafic nou și relevant, care se află în faza de top funnel, Discovery Ads este instrumentul potrivit, iar noi știm cum să-l folosim ca să-ți aducă rezultate. Dacă știi că audiența ta este fan mobile device, atunci ele sunt și mai potrivite. Sunt concepute pentru a facilita atragerea utilizatorilor care se află încă în etapa de descoperire, atunci când sunt dispuși să încerce ceva nou. Acestea creează o nouă experiență pentru utilizatorul care nu și-a exprimat încă intenția prin căutare. Prin Discovery Ads nu aștepți ca utilizatorii să exprime cererea prin căutare, ci mergi tu către client prin elemente vizuale atrăgătoare, astfel încât creezi o dorință și o cerere acolo unde nu exista înainte.

04

YouTube Ads

Iubim să realizăm conținut video de calitate pentru afaceri. În România, 9 din 10 persoane cu acces la internet consumă content pe YouTube. Fascinant, nu? Atunci tu de ce nu te afli pe acest canal? Pentru că încă nu ai luat legătura cu noi! Prin video utilizatorii pot vizualiza produsul, iar noi, ca agentie AdWords, putem testa diferite formate și strategii creative pentru a-ți promova brandul, serviciile sau produsele. Conținutul video e la putere, iar noi te putem ajuta să-l incluzi în strategia ta de promovare online. Nu suntem buni chiar la toate, însă ne pricepem foarte bine la realizarea animațiilor, care reprezintă un instrument perfect ce poate fi integrat în campaniile de Youtube Ads. Youtube Ads te conectează cu utilizatorii care contează pentru business-ul tău.

05

Performance Max

Când credeam că nimic nu poate egala rezultatele campaniilor Shopping Ads, și-au făcut apariția campaniile Performance Max. Acestea îți oferă posibilitatea de a plasa reclame pe întreaga rețea Google Ads, dintr-o singură campanie Google Adwords. Cu ajutorul tehnologiilor de automatizare Google pentru licitare și experiența specialiștilor PPC, Performance Max te va ajuta să interacționezi cu clienții tăi pe toate canalele Google.

06

Remarketing

Știai că o persoana vizitează un site în medie de 9 ori până să se decidă să cumpere?

Remarketingul este o strategie care îți permite în mod inteligent să afișezi mesaje personalizate celor care ți-au vizitat site-ul, dar nu au realizat o conversie, de aceea o promovare site pe Google este esențială. Prin remarketing ne asigurăm că un utilizator își reamintește de brandul nostru, iar probabilitatea că acesta va reveni la noi pe site pentru a achiziționa produsul nostru crește. Împreună cu remarketingul de pe Facebook Ads si prin promovare Google Ads, te poti asigura ca vei fi Top of Mind.

07

Este eficient Google Ads?

Dacă printre obiectivele afacerii tale se numără creșterea numărului de vizitatori, creșterea gradului de awareness, sporirea conversiilor, iar, în final, mai multă vizibilitate, atunci nu mai ai de ce să amâni introducerea Google Ads în strategia de marketing online! Reclamele sunt un tool super important de care ar trebui să ne folosim pentru a ne crește business-urile și a ne asigura că suntem în top, acolo unde noi putem să te ducem… doar dacă nu ai rău de înălțimi!

Dar nu mai bine lăsăm să vorbească de la sine campaniile pe care le-am realizat noi?

Cum am abordat și ce rezultate au avut campaniile noastre mai complexe.

În cei peste 7 ani de Canopy am creat și implementat sute de campanii pay per click, iar dacă te întrebi dacă promovarea Google Ads este potrivită pentru business-ul tău, ar trebui să arunci un ochi aici.

Meta Marketing Summit 2024

Anul acesta, Meta Marketing Summit a oferit o privire asupra viitorului marketingului și impactul profund al inteligenței artificiale (IA) în această industrie.  Dezvoltarea Funcționalităților...

citește mai mult

De ce să lucrezi cu noi?

Suntem cea mai mare agenție de performance marketing din România, cu o echipă formată din peste 40 de specialiști certificati Google Ads.

gândim strategiile la nivel global și pe termen lung

Generăm mixul perfect dintre campanii care să crescă ROI-ul și brand building.

concentrați într-o singură direcție

Nu facem puțin din toate, facem doar PPC la nivelul de performance.

suntem
autentici

Îți vom da sfaturi și feedback cât se poate de clare și sincere de fiecare dată.

construim
parteneriate

La noi nu e doar un cuvânt cheie, avem sute de parteneri care au încredere în noi.

suntem foarte atenți la detalii

Noi credem cu tărie că detaliile fac diferența în tot ceea ce facem, de aceea aplicăm acest principiu cu atât mai mult în campaniile PPC.

acordăm timp pentru analiză și raportare

Analizăm pentru tine rezultatele măsurabile pe baza unei abordări strategice individuale pentru fiecare campanie Google Ads.

livrăm
rezultate

Ne place să fim ambițioși, pasionați de PPC și de tot ceea ce facem, reușind să livrăm cu succes rezultatele promise.

suntem cu certificările la zi

Obținem anual certificări pentru servicii Google Adwords. Specialiștii noștri sunt certificați Shopping, Video, Search, Display sau Apps. Avem chiar și certificările Facebook Ads

Hai cu noi în vârf!

CONTACTEAZĂ-NE!

Ce spun clienții noștri

Colaborăm cu Canopy de 2 ani, aceștia oferindu-ne consultanță pentru Google Ads. Răspunsurile la diverse întrebări privind Google Ads sosesc întotdeauna prompt. Uitându-ne atât la sugestiile oferite pentru testarea unor noi campanii, targetări, tipuri de anunțuri, cât și la optimizările propuse pentru campanii existente, putem spune că este fără îndoială vorba despre o colaborare la înălțime, cu rezultate pe măsură. Un punct forte îl mai reprezintă faptul că țin întotdeauna cont de specificul business-ului în momentul în care recomandă diverse strategii, și nu doar soluții one size fits all.

Mircea CăpățînăSmartBill Co-founder & CMO

Colaborarea cu cei de la Canopy a fost și este mai mult decât o relație de business: mereu aproape, “umăr la umăr”, cu idei creative, suport și un bun management al contului de Google Ads am reușit să aducem performanța campaniilor digitale Sephora la “înălțime”. Am crescut împreună în cei aproape 3 ani de existență pe piața online și am cunoscut o echipă faină și dornică să își dovedească zilnic că poate mai mult!

Un mare mulțumesc pentru echipa Canopy.

Georgiana GheorgheE-commerce & Digital Director Sephora Romania

Noi te putem ajuta să îți crești afacerea prin marketing online!

CONTACTEAZĂ-NE!

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter