Regulament concurs Quiz Gpec 204 Regulament concurs Quiz Gpec 204 - Canopy

Regulament Oficial al Concursului Organizator Meraki Solutions SRL

1. Organizatorul Concursului

Concursul este organizat de Meraki Solutions SRL, denumit în continuare „Organizatorul”.

2. Perioada și Locația Desfășurării Concursului

Concursul se desfășoară exclusiv în cadrul evenimentului GPeC Summit din data de 21 Mai 2024. Participanții trebuie să fie prezenți fizic la acest eveniment pentru a putea participa la concurs.

3. Condiții de Participare

Concursul este destinat strict participanților la GPeC Summit din 21 Mai 2024. Participarea la concurs implică următoarele:

  • Completarea quiz-ului online disponibil pe site-ul www.canopy.ro (toate întrebările sunt obligatorii).
  • Quiz-ul poate fi accesat prin scanarea codului QR de pe flyer-ul primit în cadrul conferinței. 
  • Completarea fleyr-ului cu codul generat în urma completării quiz-ului online.
  • Depunerea flyer-ului completat la standul Canopy de la GPeC Summit.*

*Excepție: Dacă flyer-ul nu a fost depus la standul Canopy, pentru a putea intra în posesia premiului, câștigătorul trebuie să facă dovada participării la GPeC Summit 2021 prin biletul achiziționat.

4. Desemnarea Câștigătorului

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți dintre toți participanții care au respectat pașii menționați la punctul 3.

5. Premiul

Premiul constă într-un voucher pentru un zbor demo introductiv, cu durata de 1 oră, cu o aeronavă PS-28 Cruiser, din flota Cruiser Aviation. Premiul nu este transferabil și nu poate fi înlocuit cu contravaloarea în bani.

6. Anunțarea Câștigătorului

Câștigătorul va fi desemnat prin extragere la sorți în data de 22 Mai 2022. Câștigătorul va fi contactat ulterior prin intermediul datelor de contact furnizate la înscriere. Extragerea va fi făcută public, prin anunțarea codului unic aferent câștigătorului, fără a se publica și datele personale ale acestuia. 

7. Protecția Datelor Personale

Prin participarea la concurs, participanții își exprimă acordul ca datele lor personale să fie colectate și prelucrate de Organizator în scopul desfășurării acestui concurs. Datele personale nu vor fi partajate cu terțe părți și vor fi tratate în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor.

8. Dispoziții Finale

Participarea la acest concurs implică acceptarea prezentului regulament. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica regulamentul, dar nu înainte de a anunța participanții cu privire la orice schimbare intervenită.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de concurs, participanții se pot adresa reprezentanților Canopy prezenți la standul de la GPeC Summit sau în scris, printr-un email la adresa events@canopy.ro.

Acesta este regulamentul complet pentru concursul organizat de Meraki Solutions SRL în cadrul GPeC Summit din 21 Mai 2024. Vă dorim mult succes!

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?