blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

Ora de Antrenament în Marketing Online – octombrie

Ce înseamnă performanța pentru tine? Luna octombrie vine cu o surpriză pentru urmăritorii noștri.

E o dimineață cu -7 grade, după o noapte cu ninsoare abundentă în Colorado, și ea tocmai ce a terminat de alergat 35 de kilometri. Ca în aproape fiecare zi din ultimii 30 de ani. E rețeta ei pentru performanță, rețeta care i-a adus o medalie de aur la Olimpiadă, la vârsta de 38 de ani.

E un scurt episod despre Constantina Diţă, singura campioană olimpică la maraton din România. Sunt multe povești după acest tipar, merită să le cauți. De ce?

Pentru că istoria ne-a arătat că performanța poate fi atinsă de cele mai multe ori printr-un antrenament greu și constant. Pentru visul lor de a câștiga o medalie olimpică sau un titlu mondial, unii sportivi se antrenează toată viața, alții măcar 4-8 ani, zi de zi. Același principiu se poate aplica în orice domeniu în care vrei să performezi. Inclusiv în online marketing, e-commerce sau sales.

Pentru că la Canopy facem Performance Marketing zi de zi, ne-am propus să vorbim mai mult despre munca din spatele rezultatelor. Poate că nu toți suntem dispuși să facem și sacrificiile necesare pentru performanță, poate că nu avem disciplina, cei care vor să facă diferența știu că e nevoie de mai mult.

Dăm startul unei serii de sesiuni de antrenament complete, cu exerciții complexe și variate, pentru a îți dezvolta puterea în marketing online.

Știm că internetul e plin de informație, timpul limitat, iar disciplina amenințată permanent de o mulțime de tentanții. Așa că selectăm noi pentru tine, pentru voi, începând cu luna octombrie, exerciții care te pot dezvolta la 360 de grade, atât profesional, cât și personal, căci nu prea le putem delimita, fiecare parte se influențează reciproc.

Noutăți Google, Facebook de încălzire, pentru a îți exersa abilitățile; studii de caz și articole how-to pentru a îți crește puterile; evenimente, cărți și oameni inspiraționali pentru mai multă energie. Provocarea pentru tine e să îți acorzi măcar o oră pentru a fi mai bun mâine, pentru a te dezvolta.

A început una dintre cele mai active luni din an în business, luna octombrie, un moment excelent să te apuci de antrenamentul în marketing online.

Focus pe Google Ads. Updates.

google-adwords-updates-cake

Sursa foto: https://www.instagram.com/p/BK3Go17gNqT/

Google Ads este primul pe lista noastră, mai ales că octombrie e luna lui, aniversează 16 ani. Deși el e adolescent de abia, avem o relație de lungă durată, solidă. Zi de zi ne cunoaștem din ce în ce mai bine și generăm împreună multe Wow-uri :P. Mă opresc aici.

La momentul aniversar, Google Ads a făcut o serie de update-uri pentru Editor. Mobile First e acum o realitate, poate fi ajustat bidding-ul pentru fiecare device, la pachet cu noi template-uri pentru Gmail Ads. Check it out. Află mai multe

Învățături după 408 de Facebook Ads si 1,6 miliarde de afișări

facebook-ads-greseli

Sursa foto: www. adespresso.com

Dacă vrei să salvezi sute sau mii de euro investiți nu prea fericit în Facebook Ads, citește experiența Karolei, povestește cu farmec și date ce greșeli a făcut timp de 6 luni și ce a învățat după cele 408 de ad-uri și 1,6 miliarde de afișări. Un articol aplicat. Află mai multe

What’s hot în Octombrie

Black Friday o data, Black Friday de două ori… adjudecat. Magazinele online trebuie să înceapă  pregătirile, de la stocuri și livrarea promptă la tot ce înseamnă marketing și comunicare. Găsiți aici câteva puncte bine organizate pe care orice business merită să arunce o privire. Află mai multe

Studiu de caz: Un landing page care atrage conversii

Găsiți aici nu unul, ci 36 de landing page-uri analizate punctuale de niște maeștri ai conversiilor, Unbounce. Articol de stat cu pixul și notat idei. Află mai multe

Eveniment pentru energie

ecommday-2016-speakers-event

Din fericire, oferta de evenimente despre online, tehnologie și e-commerce este bogată în această perioadă și atinge mai multe orașe din România, nu se limitează la București.

În ideea de a vă ajuta pe cât mai mulți dintre voi am ales un eveniment online extreme de aplicat. #InternationalEcommDay e un eveniment cu o super agendă, primești soluții de la oameni cu extrem de multă experiență, de la Rand Fishkin (Moz) și Sam Mallikarjunan (HubSpot) la Brian Massey (Conversion Sciences) și Navah Hopkins (Wordstream). Partea și mai cool, din punctul meu de vedere, e că e organizat de o echipă din România ;). Rezervă un loc pe 3 noiembrie. Află mai multe

The Book – Don’t Make Me Think

dont-make-me-think-steve-krug

Pentru că octombrie este una dintre cele mai active luni din an, pentru că se lansează produse, se fac multe campanii, îți propun o carte care poate genera rezultate concrete.

Don’t Make Me Think, ultima ediție, semnată de Steve Krug, pe care mulți îl descriu ca un guru al usability, e una dintre cele mai recomandate cărți pe care o vei găsi despre experiența utilizatorului pe un site. Vei înțelege mai bine ce caută consumatorul pe un site și cum îi poți oferi ceea ce dorește, cu focus pe conversie. Află mai multe

Oameni care inspiră

seth-godin-blog

Sursa foto: sethgodin.com

Aici am o listă lungă, pentru că, personal, am avut extrem de multe de învățat de la oameni pe care i-am cunoscut. Sunt oameni care nu doar că împărtășesc cu noi experiențele lor de specialiști, dar ne și ajută să ne dezvoltăm la 360 de grade, ne motivează, ne inspiră.

Încep cu Seth Godin, un genial al marketingul care apare în mai toate topurile specialiștilor pe care trebuie să îi urmărești. Și nu doar pentru că e autor de best seller-uri în marketing și business, speaker, antreprenor, ci pentru că sunt oameni care spun că le-a schimbat viața. În foarte bine. Eu cred că este mare lucru să inspiri atât de mult pe cineva încât să îl faci să atingă cea mai bună versiune a sa.

L-am ales pentru că dincolo de platforme avansate, tactici inovatoare și creativitate, trebuie să știm marketing, să înțelegem consumatorii, psihologia consumului, tehnicile de persuasiune. Iar blogul lui Seth este a marketing masterpiece. Să nu mai spun că omul e în stare să scrie 33 de articole într-o lună, conținut valoros. Nu, nu e la pensie, e la fel de ocupat ca mulți dintre noi. Află mai multe

Dacă tot suntem la capitolul de urmărit, cu încredere vă recomand și pagina de Facebook a Canopy sau site-ul Canopy, unde găsiți sugestii de articole, video-uri și informații care să vă inspire.

M-aș bucura să completăm lista împreună pentru luna octombrie , iar dacă aveți sugestii de articole, oameni sau cărți care v-au ajutat, adăugați-le cu un simplu comentariu. 

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter