De ce să alegi Canopy? De ce să alegi Canopy? - Canopy

de ce
canopy?

Suntem cea mai mare agenție
de performance marketing din România.

Cu un pas înaintea concurenței

  • Suntem în top 3 companii de performance marketing din România conform bugetelor PPC administrate.
  • Suntem printre puținele agenții care au acces la features beta și pre-beta Google Ads. Beneficiem de instrumentele necesare pentru a-ți asigura rezultatele dorite.
  • Participăm la conferințele, evenimentele și training-urile din domeniu pentru a oferi cele mai bune soluții partenerilor noștri.

O întreagă echipă de specialiști

  • + 40 de specialiști, 2 pisici și câțiva roboți care își desfășoară activitatea peste tot prin țară, dar și peste hotarele acesteia.
  • Punem la dispoziția business-urilor și servicii de Web Development, Social Media și te ajutăm să îți spui povestea brandului prin video. Creăm animații și spoturi video de la 0.
  • Suntem adepții soluțiilor integrate de marketing. Suntem una dintre primele 10 agenții din Europa care au rulat campanii Huawei Ads.
01
Suntem Google Premier Partner și avem acces la cea mai largă gamă de beneficii disponibile, fiind plasați în top 3% agenții partenere din România.
02
Avem acces la o echipă dedicată din partea Google, cât și la o echipă de suport din partea Facebook.
03
Facem parte din programul Google Agency of Tomorrow.
04
Prin intermediul programului Atelierul Digital, program marca Google, am ajutat peste 25.000 de studenți să învețe din tainele marketingului digital.
05
Suntem ”crescători de unicorni”, fiind agenția care s-a ocupat de campaniile UiPath, cea mai mare companie românească din prezent.
06
Suntem agenția cu cei mai mulți traineri certificați Google (9).

Ce spun clienții noștri

Colaborarea cu cei de la Canopy a fost și este mai mult decât o relație de business: mereu aproape, “umăr la umăr”, cu idei creative, suport și un bun management al contului de Google Ads am reușit să aducem performanța campaniilor digitale Sephora la “înălțime”. Am crescut împreună în cei aproape 3 ani de existență pe piața online și am cunoscut o echipă faină și dornică să își dovedească zilnic că poate mai mult!

Un mare mulțumesc pentru echipa Canopy.

Georgiana GheorgheE-commerce & Digital Director Sephora Romania

Colaborăm cu Canopy de 2 ani, aceștia oferindu-ne consultanță pentru Google Ads. Răspunsurile la diverse întrebări privind Google Ads sosesc întotdeauna prompt. Uitându-ne atât la sugestiile oferite pentru testarea unor noi campanii, targetări, tipuri de anunțuri, cât și la optimizările propuse pentru campanii existente, putem spune că este fără îndoială vorba despre o colaborare la înălțime, cu rezultate pe măsură. Un punct forte îl mai reprezintă faptul că țin întotdeauna cont de specificul business-ului în momentul în care recomandă diverse strategii, și nu doar soluții one size fits all.

Mircea CăpățînăSmartBill Co-founder & CMO

Recomand echipa Canopy pentru proactivitatate, receptivitate, pentru faptul că se asigură că clienții lor au acces și folosesc cele mai recente metode și tactici de optimizare disponibile în cont.

Se adaptează foarte repede specificului oricărui business, vin cu soluții, se simte că sunt implicați și alături de clienți în atingerea indicatorilor de performanță.

Ion DanielSenior Performance Marketing Specialist, Edenred Romania

Canopy ne-a ajutat să înțelegem că există întotdeauna loc pentru îmbunătățire. Apreciem modul în care aceștia prezintă rezultatele și, de asemenea, interesul lor pentru rapoarte. Și nu în ultimul rând, apreciem implicarea și sfaturile pe care le-am primit de-a lungul timpului..

Sebastian VasileE-Business Development Coordinator, Chicco.ro

Canopy s-a remarcat din mulțime chiar de la pitch având una dintre cele mai bune prezentări, care a inclus și o analiză a competiției. Ceea ce mi-a plăcut foarte mult a fost și faptul că erau foarte proactivi, flexibili și dispuși să obțină cele mai bune rezultate din campaniile noastre. De asemenea, colaborarea strânsă cu Google înseamnă că Canopy va fi mereu la curent cu orice modificări, funcții noi sau produse, păstrând în același timp un ochi critic asupra oricăror recomandări cu privire la beneficiile campaniilor noastre. În concluzie, Canopy este una dintre cele mai bune agenții cu care puteți lucra chiar acum.

Ciprian OlariuHead of Digital and Omnichannel RO & BG, Deichmann

La ce să te aștepți de la noi

gândim strategiile la nivel global și pe termen lung

Generăm mixul perfect dintre campanii care să crescă ROI-ul și brand building.

concentrați într-o
singură direcție

Nu facem puțin din toate, facem doar PPC la nivelul de performance.

suntem
autentici

Îți vom da sfaturi și feedback cât se poate de clare și sincere de fiecare dată.

construim
parteneriate

La noi nu e doar un cuvânt cheie, avem sute de parteneri care au încredere în noi.

suntem foarte atenți
la detalii

Noi credem cu tărie că detaliile fac diferența în tot ceea ce facem, de aceea aplicăm cu atât mai mult în campaniile PPC.

acordăm timp pentru
analiză și raportare

Analizăm rezultatele măsurabile pe baza unei abordări strategice individuale a campaniei tale.

livrăm
rezultate

Ne place să fim ambițioși, pasionați de PPC și de tot ceea ce facem, reușind să livrăm cu succes rezultatele promise.

creativitatea ne 
caracterizează

Venim mereu cu idei noi și creative de promovare pentru afacerea ta.

Cum lucrăm

research

Realizăm cercetări aprofundate pentru a înțelege poziția actuală a business-ului tău și cea a concurenților. Analizăm cu atenție ce funcționează și ce nu, folosindu-ne de expertiza specialiștilor noștri.
01

strategie

Dezvoltăm o strategie individuală pentru compania ta, care să vizeze obiectivele cheie și publicul țintă. Ne echilibrăm deciziile pe baza analizei, dar și pe experiența și cunoștințele noastre acumulate.
02

setup

Creăm campanii cu o atenție deosebită la detalii. Utilizând experiența și strânsa relație cu specialiștii Google, putem fi relevanți și eficienți în abordarea noastră, asigurându-ne că avem conturi cu cea mai mare șansă de succes.
03

promovare

Lansarea este o parte esențială a strategiei și, ca atare, se face cu planificare și atenție. Din nou, lucrăm cu o atenție deosebită și o monitorizăm atent de la bun început.
04

analiză

Realizăm analize zilnice și generăm rapoarte lunare. După cum știti, punem accentul pe detalii, dar în lumina imaginii de ansamblu. Pot fi zile mai puțin bune, însă asta nu face neapărat o campanie neperformantă.
05

optimizare

Lansarea este o parte esențială a strategiei și, ca atare, se face cu planificare și atenție. Din nou, lucrăm cu o atenție deosebită și o monitorizăm atent de la bun început.
06

calitate

Realizăm analize zilnice și generăm rapoarte lunare. După cum știti, punem accentul pe detalii, dar în lumina imaginii de ansamblu. Pot fi zile mai puțin bune, însă asta nu face neapărat o campanie neperformantă.
07

Modalități de a ajunge la publicul tău țintă

Afișăm anunțurile utilizatorilor care caută produsele sau serviciile tale.

Afișăm anunțurile clienților tăi potențiali pe toate paginile pe care aceștia le frecventează.

Ne focusăm inclusiv pe Mobile, peste 60% dintre căutarile utilizatorilor fiind efectuate de pe dispozitivele mobile

Suntem orientați către comunicarea integrată, așadar nu ne lipsește nici Facebook Ads din portofoliu

Interacționăm cu proprii tăi clienți prin publicitatea video

Ținem pasul cu trendurile din online, iar Instagram face parte din ele

Performăm nu doar în Google, ci și în motorul de căutare Bing

Îți oferim vizibilitate în rețeaua LinkedIn prin campanii dedicate

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?