blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

Top 5 motive pentru care să fii prezent anul acesta la Digital Marketing Forum

Digital Marketing Forum este unul dintre cele mai mari evenimente cu și despre digital din România. Anul acesta organizatorii ne propun un format nou, mult mai interactiv și aplicat. Ziua de 11 mai este dedicată conferinței, în timp ce pe 12 mai participanții vor lua parte la traininguri de marketing digital.

Această nouă structură vine, din punctul meu de vedere, cu un plus de valoare prin faptul că aduce în fața publicului nu doar idei de dezbătut, ci și soluții aplicate, sau studii de caz care să poată fi utilizate ulterior.

Digital Marketing Forum

Iată cinci motive pentru care ar trebui să participi la Digital Marketing Forum:

Dezvoltare Competențe

Digital Marketing Forum oferă acces la prezentări și workshop-uri susținute de experți din domeniu. Acestea acoperă o gamă extinsă de subiecte, de la marketing digital la tehnologie și dezvoltare software, sau inovație prin digitalizare. Automat, prin participare, te vei pune la curent cu cele mai noi tehnici și strategii, vei avea acces la studii de caz din industria ta și la cele mai bune practici recomandate. Mai mult decât atât, vei putea aplica toate acestea ulterior, pe propriul tău business.

Networking 

Ca orice eveniment de anvergură, este un loc excelent pentru networking. Participând la eveniment, vei avea ocazia să interacționezi cu alți participanți, cu profesioniști din industrie, să cunoști lideri de opinie și să discuți despre cele mai noi trenduri. Pe lângă schimbul de opinii și experiențe, poți găsi chiar și noi oportunități de afaceri.

Promovarea brandului 

Un eveniment de networking, este, cum probabil îți poți da seama, și o metodă excelentă de creștere a brandului personal, sau a propriului business. Poate fi o ocazie excelentă de a-ți face cunoscută afacerea în rândul altor profesioniști din domeniul digital. Totodată, în urma participării la traininguri vei putea construi strategii complexe și corecte de marketing digital care să ajute la scalarea pe termen lung a afacerii tale.

Acces la tehnologie de ultimă generație 

Vei avea ocazia să interacționezi cu numeroși experți, din companii de top, care dezvoltă cele mai noi tehnologii digitale. Aceștia îți vor  prezenta ultimele inovații și produse pe care le vei putea explora și transforma în oportunități.

Masterclass Canopy

Educația, învățarea și autoeducarea sunt valori de seamă în Canopy, așadar nu aveam cum să nu susținem o astfel de inițiativă.

Pe 12 mai îți dau întâlnire la masterclass-ul pe care îl voi susține. În activitatea de zi cu zi, ca Team Leader în Canopy, sunt responsabilă de coordonarea echipei de specialisti și de atingerea obiectivelor departamentelor de PPC și Social Media. Abia aștept să ne cunoaștem și să îți împărtășesc din cunoștințele și experiența mea!

Oana Vasilica Canopy

În concluzie, participarea la un astfel de eveniment ți-ar aduce un plus de valoare la nivel de business. Dacă argumentele mele te-au convins, dă click aici și înscrie-te! 

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter