blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

5 MOTIVE PENTRU CARE SĂ PARTICIPI LA GPeC SUMMIT 2021

GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de eCommerce si Digital Marketing din Europa de Est – se va desfășura în sistem hibrid ediția aceasta, în zilele 1 si 2 noiembrie. Dacă nu te-ai hotărât încă să-ți rezervi un loc, uite 5 motive pentru care nu trebuie sa ratezi ediția de anul acesta:

1. Networking

An de an summit-ul aduce în același loc top magazine online și agenții care oferă soluții digitale. Ai ocazia să cunoști în 2 zile sute de antreprenori, oameni de marketing și oameni de digital, care au aceleași dorințe și provocări ca și tine. Eu în urma discuțiilor pe care le am la fiecare ediție îmi propun să plec cu cel puțin 10 idei de pus în practică.

2. Dezvoltare personala

Summit-ul este împărțit în zona de cursuri intensive, pe data de 1 noiembrie, și conferința propriu-zisă în data de 2 noiembrie. În prima zi îți poți dezvolta și consolida cunoștințele în Marketing Online, Google Analytics, SEO, PPC și Social Media, iar în a doua zi poți afla subiecte de maxim interes pentru magazinele online și oameni de marketing de la top speakeri internaționali.

3. Content-ul de calitate pe care îl cauți de multă vreme 

La fiecare ediție Summit-ul GPeC a venit cu subiecte de actualitate și abordări practice axate pe nevoia din piață. În plus, line-up-ul a fost mereu o prioritate pentru organizatori. GPeC Summit 2021 nu face excepție și vom avea ocazia să vedem 5 super speakeri internaționali: Joe Pulizzi, Rebecca Hugo, Ton Wesseling, Karl Gilis și Els Aerts.

4. Vizibilitate

Fie că vorbim de un magazin online sau de o agenție, odată intrat în comunitatea GPeC vizibilitatea ta crește, atât din punct de vedere business, cât și personal. Comunitatea formată în jurul evenimentului este probabil cea mai mare comunitate digital din România, iar dacă tu lucrezi sau ești pasionat de domeniu, clar trebuie să fii prezent aici.

5. Colaborări noi

Nu în ultimul rând, GPeC Summit este locul unde poți face new business, începe noi colaborări și poți găsi noi parteneri care au aceeași viziune cu a ta. Nu des ai ocazia de a întâlni într-o formă atât de diversificată agenții de marketing și business-uri online în același loc. Dacă îți propui, într-o pauză de 30 de minute, poți afla modul de lucru a 6 potențiali parteneri. Pentru noi multe colaborări de lungă durată au început la GPeC Summit.

Dacă te-am convins că trebuie să fii prezent la summit, dă un click și rezervă-ți locul!

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter