Termeni și condiții participare evenimente Canopy Termeni și condiții Canopy

termeni
și condiții participare evenimente canopy

Informatii generale

 • Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru S.C. MERAKI SOLUTIONS SRL cu sediul în strada Copăceni, Nr. 30-34, demisol, camera 1, Ap. D3, București, Sectorul 3 inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/15121/2015, CUI RO35318954, in calitate de operator de date. Prin urmare, Canopy urmareste in permanenta asigurarea prelucrarii datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu principiile privind protectia datelor.
 • Prezenta Politica privind protectia datelor cu caracter personal (“Politica”) vizeaza prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor  www.canopy.ro (“Pagina de internet”, “Site-ul”), ale participantilor la evenimentele organizate de catre Canopy, ale partenerilor de afaceri ai Canopy, precum si ale altor persoane care contacteaza sau viziteaza Canopy si ale reprezentantilor acestora, potentialilor angajati si se aplica datelor colectate prin intermediul Paginii de internet, precum si altor date cu caracter personal pe care le colectam prin serviciul e-mail sau alte contacte offline.
 • Politica a fost elaborata in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal”) si contine informatii privind cerintele aplicabile protectiei prelucrarii datelor cu caracter personal.

Scopurile si temeiurile prelucrarii

Canopy colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

In cazul in care sunteti utilizator al Paginii de internet

Utilizam datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastra in momentul accesarii Paginii de internet in scopul de a monitoriza traficul si imbunatati continutul Site-ului. Baza legala pe care se intemeiaza aceasta activitate de prelucrare a datelor consta in interesul nostru legitim de a asigura functionarea corespunzatoare a site-ului societatii, precum si imbunatatirea site-ului.
Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate in acest context vizeaza ora si data accesarii site-ului si adresa IP de la care a fost accesat site-ul.

In cazul in care sunteti participant la evenimentele organizate de Canopy

Utilizam datele dumneavoastra relevante cu caracter personal in scopul pregatirii si permiterii participarii la evenimentele Canopy. De exemplu, poate fi necesar sa utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal relevante pentru realizarea unor evenimente privind domenii de interes pentru dumneavoastra. De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru (daca dvs. v-ati inscris la eveniment) sau de interesul nostru legitim in asigurarea participarii dvs. la eveniment (daca participarea dvs. la curs este asigurata de alta persoana, de ex., angajatorul dvs.).

Comunicarea cu dumneavoastra

Utilizam datele dumneavoastra de contact in scopul comunicarii cu dumneavoastra cu privire la orice aspecte relevante privind domeniul de activitate vizat (de exemplu, organizarea unui eveniment). De asemenea, baza legala pe care se intemeiaza prelucrarea datelor cu caracter personal este reprezentata de executarea contractului nostru.
Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dumneavoastra sunt numele dumneavoastra, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti pune la dispozitie in mod direct.

Furnizarea datelor cu caracter personal

Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru a putea beneficia de serviciile prestate de catre Canopy. Refuzul furnizarii datelor cu caracter personal poate avea drept consecinta imposibilitatea beneficierii de serviciile prestate de catre Canopy. Pentru activitatile de marketing direct, furnizarea datelor dumneavoastra este voluntara.
in cazul in care datele cu caracter personal trebuie comunicate de dumneavoastra in mod direct, va rugam sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal solicitate in scopurile mentionate mai sus.
in cazul in care furnizati Canopy date cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le informati, inainte de dezvaluirea datelor, despre modul in care Canopy intentioneaza sa prelucreze datele, astfel cum se prevede in aceasta Politica privind protectia datelor cu caracter personal.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

In contextul indeplinirii scopurilor de prelucrare, Canopy poate dezvalui datele astfel colectate catre partenerii sai contractuali (de exemplu, partenerii evenimentelor la care participati), catre afiliatii sai ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri:
 • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru prestarea serviciilor care constituie obiectul de activitate al Canopy;
 • in cazul unor campanii promotionale organizate de catre Canopy impreuna cu respectivii parteneri contractuali sau afiliati ai Canopy;
 • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea acestei pagini de internet si a serviciilor derulate prin intermediul ei;
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
 • pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/promotional, in conditiile si limitele prevazute de lege;
 • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre Canopy nu vor fi transferate in afara Romaniei.

Durata prelucrarii

Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus si ulterior potrivit cerintelor din politicile noastre interne si in conformitate cu cerintele legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal inceteaza de indata ce scopurile prelucrarii sunt atinse, temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor inceteaza sa mai existe, iar perioada de stocare a documentelor, prevazuta de legislatia privind arhivele nationale din Romania si reglementarile locale ale Canopy, expira.

Drepturile de care beneficiati

In legatura prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal descrisa prin prezenta Politica, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii precum si dreptul de a va opune prelucrarilor ulterioare, in limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment. in plus, aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat, precum si dreptul de a va adresa instantelor de judecata si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate (inclusiv cu privire la modalitatea de exercitare a drepturilor indicate in aceasta Politica), va rugam sa va adresati la: 

Utilizarea logo-ului:

Sunt de acord ca logo-ul companiei noastre să fie folosit în prezentările și materialele de marketing legate de acest eveniment.

Participarea în materiale vizuale:

Sunt de acord să apar în fotografii și videoclipuri de la eveniment, iar acestea pot fi utilizate în materialele de marketing ulterioare ale organizatorului.

  Înregistrarea prezentărilor:

  Înțeleg că prezentările și sesiunile de la eveniment pot fi înregistrate și puse la dispoziția participanților pentru a le accesa ulterior.

  Confidențialitatea datelor personale:

  Sunt de acord ca datele mele personale să fie colectate și prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate a organizatorului evenimentului.

  Drepturile de proprietate intelectuală:

  Recunosc că materialele prezentate sau distribuite la eveniment pot fi protejate de drepturile de autor și de alte drepturi de proprietate intelectuală ale organizatorului sau ale altor terțe părți, și că aceste drepturi trebuie respectate.

  Responsabilitatea participanților:

  Înțeleg că trebuie să respect regulile și regulamentele evenimentului și că pot fi excluși din eveniment dacă nu respect aceste reguli.

  Anularea sau modificarea evenimentului:

  Organizatorul își rezervă dreptul de a anula sau de a face modificări în programul sau în conținutul evenimentului și nu poate fi făcut responsabil pentru eventualele inconveniențe create.

  Comportamentul participanților:

  Se așteaptă ca participanții să aibă un comportament profesional și respectuos față de ceilalți participanți, speakeri și organizatori.

  Revizuirea termenilor și condițiilor:

  Organizatorul își rezervă dreptul de a revizui termenii și condițiile acestui acord și de a notifica participanții cu privire la orice modificări.

  Digital Bloom ediția a VI-a

  Deschide chat
  Bună! Am nevoie de mai multe informații
  Bună 👋
  Cu ce vă pot ajuta?
  ×

  Monthly catch-up Newsletter