blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

Video marketing pentru promovarea de Crăciun

Ai început reclamele pentru perioada sărbătorilor de iarnă? Dacă nu, acesta este apelul tău de trezire pentru a începe!

Black Friday a fost ziua în care au început cumpărăturile de sărbători și este prima zi în care multe magazine încep să-și schimbe culoarea de la roșu (pierdere) la negru (profit), până după sărbătorile de iarnă. 

Fenomenul Christmas Sales a crescut în ultimi ani considerabil. Este practic acea perioadă din an în care toți retailerii mizează pe campanii pline de emoții, care fie ne fac să râdem în hohote, fie să ne emoționăm până la lacrimi. 

Dacă deții un business și nu ai început campania de marketing pentru această perioadă,, atunci îți recomand să o faci cât mai devreme.

RECOMANDĂRI CHEIE

  1. Utilizarea marketingului video în jurul unei oferte este cea mai bună abordare a unei campanii de marketing de Crăciun.
  2. Conținutul video pe rețelele sociale are cele mai bune rezultate pentru o campanie de marketing de sărbători.
  3. Utilizarea reclamelor video pe Facebook este un început bun pentru campania de Christmas.
  4. Utilizarea unei agenții de marketing video este cea mai bună practică pentru a obține cele mai bune rezultate posibile cu campaniile tale.

DE CE AR TREBUI SĂ UTILIZEZI CONȚINUTUL VIDEO PENTRU ANUNȚURILE DE SĂRBĂTORI ?

Marketingul video de sărbătorile de iarnă se poate face pe paginile de socializare ale business-ului , dar accentul principal ar trebui să fie creșterea expunerii mărcii prin Ad-uri. Oamenii își verifică în mod activ paginile de socializare pentru oferte pe tot parcursul anului, dar în ultimele două luni premergătoare sărbătorilor, vor fi pe telefoane în căutarea unor oferte bune. Dacă nu creați conținut video de înaltă calitate, ei vor merge mai departe și vor căuta alte opțiuni.

Contentul video este o modalitate foarte eficientă și accesibilă de a fi în topul căutărilor tuturor! Celălalt lucru pe care îl face conținutul video este să te ajute să atragi mai mulți clienți potențiali să devină clienți.

Dacă intenționezi să faci conținut video, atunci probabil că te confrunți cu următoarele probleme:

  1. Scrierea unui scenariu adecvat pentru producția video.
  2. Găsirea timpului și a echipamentului pentru a începe să creați conținut video.
  3. Găsirea software-ului sau abilităților potrivite pentru a edita profesional reclamele video.

Practic, nu te poți gândi doar „Trebuie să încep campania de marketing video chiar acum!” și totul să se întâmple peste noapte.

Dar exact asta ar trebui să faci. Ar trebui să începi marketingul video acum pentru a te pregăti pentru întreaga perioadă de Crăciun.

DE CE AR TREBUI SĂ-ȚI PROMOVEZI AFACEREA DE CRĂCIUN?

Nimic nu se aseamănă cu sesiunile de cumpărături din Decembrie, în care toată lumea caută cadouri. Multitudinea de oferte și reclame diferite poate fi copleșitoare pentru consumatori, însă în aceeași măsură și pentru retailerii care își doresc să se diferențieze. 

Cu toate că există costuri pentru această promovare în masă, reclamele de Crăciun sunt geniale. Pot ajunge la o mulțime de oameni cu un singur mesaj, sunt ușor de gestionat cu puțină pregătire și sunt convingătoare din punct de vedere vizual.

Iată două dintre lucrurile pe care le face marketingul video pentru reclamele tale atât de grozave pentru business-ul tău:

  • Sensibilizarea publicului.
  • Calitate și implicare video.

SENSIBILIZAREA PUBLICULUI

Atingerea publicului: puteți ajunge la un număr incredibil de clienți cu anunțul de Crăciun. Ținând cont că un număr mare de oameni fac cumpărături în această perioadă, aveți oportunitatea de a ajunge către ei cu materiale video care pot capta atenția atât prin vizual cât și prin audio. 

CALITATE ȘI IMPLICARE VIDEO

Calitate și implicare video: calitatea video nu este singura ta preocupare pentru marketingul video. De asemenea, vrei să te asiguri că videoclipurile tale sunt captivante. Cu cât vă faceți mesajul mai convingător, cu atât mai mulți oameni vă vor vedea reclamele și vor lua în considerare brandul tău.

CUM SĂ PROFITAȚI LA MAXIM DE CONTENTUL VIDEO PENTRU ANUNȚURILE DE SĂRBĂTORI?

În ultimul an a existat o creștere a conținutului video astfel și a marketingului video și se datorează succesului imens pe care îl are pe rețelele de socializare. Datorită acestui succes, toate companile creează mai multe videoclipuri și pun mai mult conținut pe care consumatorii să-l vizioneze acum la o scară complet diferită.

Tot acest conținut video poate fi reutilizat și poate arăta mai organic ca niciodată! Marketingul video cu aspect organic crește încrederea generală a consumatorului, timpul de vizionare și conversiile anunțurilor video. Toate acestea duc la performanțe mai mari pentru anunțurile de Crăciun și acest lucru se văd și în cifrele din vânzări.

Cel mai bun lucru despre marketingul video pentru reclamele de sărbători este că poți viza exact publicul dorit. Acest lucru este important atunci când rulezi o campanie publicitară care încearcă să se adreseze unui anumit public.

Ei bine, să vorbim mai întâi despre părțile importante.

Reclamele de sărbători sunt asset-uri digitale pe care le poți partaja atât pe rețelele sociale cât și pe site-ul web al companiei. Aceste reclame includ de obicei:

  • Oferte pe mai multe pagini
  • Anunțuri video cu acoperire aproape live

Aceste reclame ajută la „surprinderea și încântarea” vizitatorilor, cu diverse oferte care îi va face să facă click și să cumpere din magazinul sau site-ul tău! 

Să vorbim despre marketingul video pe rețelele sociale și despre cum să folosim aceste instrumente pentru a obține cele mai bune rezultate posibile

UTILIZAȚI MARKETINGUL VIDEO PE REȚELELE SOCIALE

Utilizarea marketingului video pentru brandul tău în campania de Crăciun  îți va oferi cele mai  bune rate de conversie posibile în rândul potențialilor clienți.

S-ar putea să te întrebi „cum încep să fac conținut video pe rețelele sociale?

În primul rând, trebuie să ai o idee. Oricare ar fi, faceți cercetări înainte de a începe să vă creați videoclipul de marketing.

Există multe videoclipuri pe YouTube grozave care se bazează pe acest lucru, care oferă sfaturi bune despre ceea ce ar trebui să iei în considerare și ce ar trebui să incluzi în clipul tău.

Folosește puterea video-ului pentru a spune povești clienților tăi. Oamenii sunt mai predispuși să vadă un videoclip dacă împărtășește o poveste sau o emoție, mai degrabă decât un comunicat de presă plictisitor. 

Dacă afacerea ta este mai mică decât o afacere nouă, s-ar putea să vă întrebați ce ar trebui să puneți într-un videoclip pentru a atrage mai mulți spectatori, nu?

DE CE AI NEVOIE DE O AGENȚIE DE MARKETING SPECIALIZATĂ PE VIDEO CONTENT ?

Există o mulțime de motive diferite pentru a angaja o agenție de marketing video, dar aici vi le vom oferi doar pe cele principale:: timpul, învățarea și investițiile necesare pentru a realiza videoclipuri de înaltă calitate vor fi mai costisitoare și consumatoare de timp decât crezi.

Timpul petrecut pentru realizarea de videoclipuri despre produse este timpul care ar putea fi petrecut în altă parte, cum ar fi gestionarea afacerii sau optimizarea operațiunilor. 

Majoritatea oamenilor nu au acces la profesioniști în marketing video, în interiorul companiei care să dețină cunoștințe video, tendințe moderne și date de marketing, ceea ce face ca sarcina să fie și mai dificilă de reușit.

Unele companii nu sunt sigure cum să abordeze marketingul video, publicitatea de sărbători, marketingul de conținut și crearea de reclame bazate pe vizual. Este complet normal! 

Există experți în acest domeniu care sunt mai mult decât bucuroși să te ajute cu toate nevoile tale de content video! Există agenții de video marketing și agenții de publicitate creativă care se pot ocupa de orice dimensiune de proiect la care visezi în prezent! 

CUM SĂ GĂSEȘTI AGENȚIA DE MARKETING VIDEO POTRIVITĂ ?

S-ar putea să vă întrebați…

Cum găsesc agenția de marketing video potrivită dacă nu vreau să mă ocup de marketingul video pentru Crăciun? 

Alegerea potrivită va fi cea cu care te potrivești cel mai bine și cea care poate oferi cele mai bune rezultate posibile pentru campania ta de marketing. La Canopy, suntem specializați în furnizarea de materiale creative video și PPC.

Procesul de creare a reclamelor nu este ușor. Schițăm videoclipul, scriem scenarii, prezentăm Storyboard-ul, filmăm videoclipurile, edităm videoclipurile împreună, apoi publicăm și urmărim conținutul pentru cele mai bune rezultate. Acest proces necesită multă muncă, așa că necesită mult timp. 

Este și mai rău dacă reclamele bazate pe vizual sunt făcute de persoane mai puțin experimentate, deoarece există o curbă destul de mare de învățare pentru orice, de la scriere, la filmare, montare, la urmărire și raportare. Ca să nu mai vorbim de optimizarea publicității video bazată pe date și analize.

Este cea mai bună practică să găsești o agenție creativă cu adevărat grozavă, care să facă treaba grea atunci când vine vorba de o reclamă video. Aici, la Canopy, suntem marketeri la inimă, nu doar tocilari creativi.

Canopy realizează conținut video cu produse de influență, videoclipuri de marketing pe rețelele sociale care îți atrag atenția și multe altele. Când vrei să angajezi o agenție de video marketing pentru compania ta, știi deja că la Canopy este un specialist în acest domeniu și va răspunde apelului tău. 

Dorim să obțineți cele mai bune rezultate posibile cu campaniile de anunțuri bazate pe vizual. Suntem aici pentru a te ajuta și pentru a afla mai multe despre noi. 

Când sunteți gata, contactați-ne și vom fi bucuroși să stabilim un apel video pentru a vedea cum vă putem ajuta cel mai bine marca să reușească.

 

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter