blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

Canopy la GoTech World 2023: Explorând inteligența artificială și sustenabilitatea în Marketingul Digital

GoTech World, cea mai mare expo-conferință de IT & Digital din Europa Centrală și de Est, va avea loc anul acesta pe 8 și 9 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1. 

Inteligența Artificială va fi vedeta acestei ediții, iar pe lângă principalele inovații în domeniu, prezentate de speakeri internaționali de top pentru a aduce mai multă claritate subiectului, vizitatorii pot descoperi și soluțiile tehnologice ale companiilor expozante. Totodată, printre cele 11 scene dedicate tehnologiei, evenimentul de anul acesta aduce ca noutate AI Stage și Sustainability Stage.

GoTech World se așteaptă la un public de peste 15.000 de participanți, dintre care jumătate din categoria C-level și aduce în fața audienței peste 120 de sesiuni de conținut, 135 de speakeri și peste 100 de expozanți.

Evenimentul va reuni speakeri mondiali și locali de top, care vor aborda subiecte precum evoluția dispozitivelor wearable și modul în care devin tot mai inteligente, noutățile din blockchain, Web3 și metaverse, explorarea tehnologiei satelitare, măsuri proactive împotriva vulnerabilităților din date, peisajul fraudei digitale, cu accent pe furtul de identitate, starea securității cibernetice în România sau conceptul CleanTech și crearea de valoare prin standarde durabile.

Suntem bucuroși să anunțăm să anul acesta vom participa la GoTech World. Fiind pregătiți cu multe informații utile pe care specialiștii noștri sunt nerăbdători să le împărtășească cu voi. 

Standul nostru reprezinta unul dintre punctele culminante ale prezenței noastre la GoTech World, unde vizitatorii vor avea ocazia de a gusta din delicioasa gamă de jamon oferită de Jamoneria Finca by Alioli. 

Aceasta este o oportunitate specială de a experimenta gustul autentic și de a descoperi cum Canopy colaborează cu diverse afaceri, inclusiv Jamoneria Finca, pentru a-și promova brandurile și a-și dezvolta prezența online.

Mai mult decât atât, suntem încântați să vă informăm că fondatorul Canopy, Cristian Ignat, va fi unul dintre speakerii de top pe stage-ul de E-Commerce și Retail

Cristian va aborda subiectul strategic al amplificării creșterii afacerii prin îngrijirea și dezvoltarea relațiilor cu clienții existenți. Într-o lume în care multe companii pun accentul pe dobândirea de noi clienți, Cristian va demonstra importanța relațiilor cu clienții actuali și cum acestea pot duce la referințe și extindere cost-eficientă.

Vă așteptăm la standul nostru pentru a descoperi modul în care Canopy redefinește inovația, gustul și experiența în Marketingul Digital la evenimentul GoTech World 2023! 

De asemenea, nu ratați ocazia de a fi alături de noi și de a lua parte la prezentarea susținută de Cristian Ignat, programată pentru data de 9 noiembrie, pe scena dedicată Retail & E-Commerce. Subiectul prezentării: „Customer-Centric Success: Thriving with Online Marketing”. Prezentarea va avea loc între orele 12:15 și 12:45. Ne vedem acolo!

Pentru participarea la GoTech World, biletele pot fi achiziționate direct de aici.

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter