blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

GPeC Summit 2023: 5 motive pentru care să participi anul acesta

Două zile de eveniment, peste 25 de speakeri și 100% networking digital: cam așa sună GPeC SUMMIT 2023, locul unde vor fi discutate cele mai actuale subiecte de E-Commerce și Digital Marketing. 

Evenimentul îți oferă două zile intense, de la conferințe ținute de experți în domeniu, care îți vor răspunde la toate curiozitățile legate de noile tendințe, până la cursuri și workshop-uri complexe pe cele mai actuale subiecte din industrie.

Așa că iată cinci motive pentru care trebuie să participi neapărat la GPeC Summit 2023:

Întâlnești experți în e-commerce și afli cele mai noi tendințe și soluții de creștere a vânzărilor

În cadrul conferințelor vei afla toate noutățile de la experți cu o vastă experiență în domeniu, totul de la tendințe până la soluții de creștere a vânzărilor, astfel ca tu să fii la curent cu toate schimbările. Iar cu ajutorul workshop-urilor și cursurilor vei înțelege în detaliu procesele necesare pentru a-ți asigura creșterea mult dorită.

Spre exemplu, Talia Wolf, unul dintre cei mai influenți experți în optimizarea conversiilor, va aprofunda subiecte ce țin de targetare emoțională și de importanța analizării în profunzime a datelor, în timp ce Nancy Harhut, expert în Marketing Comportamental, îți va oferi insight-uri practice și exemple concrete despre cum să crești vânzările și engagement-ul în campaniile de marketing derulate. Descoperă toți speakerii și temele abordate aici.

Networking – descoperi noi oportunități de colaborare

Calea sigură și una dintre cele mai bune modalități spre a obține succesul: networking-ul. Indiferent de industria în care activezi. La GPeC poți întâlni atât persoane cu aceleași interese și pasiuni similare ție, cât și potențiali parteneri de afaceri.

Vei descoperi noi oportunități de colaborare, așa că te poți considera deja pe drumul cel bun spre evoluția afacerii tale. Așadar, GPeC îți oferă oportunitatea perfectă de extindere a rețelei de contacte, rămâne doar să vii cu forțe proaspete pentru networking!

Soluții de optimizare – cum să ai un website atractiv care să îți aducă cât mai multe vânzări

Știm că un website bine construit și optimizat „așa cum trebuie” poate fi cheia către succesul oricărei afaceri online, iar participarea la evenimente precum GPeC oferă oportunitatea de a descoperi care sunt cele mai bune soluții de îmbunătățire pentru website, astfel încât să atragă cât mai mulți vizitatori și să aducă un aport în privința vânzărilor.

Vei descoperi care sunt pașii practici pentru a ajunge acolo unde îți dorești, de la căsuța de e-mail, la rezultatele căutării… și, desigur, pe site-ul tău!

Descoperi și înveți să implementezi strategii și noi idei pentru afacerea ta

Când vine vorba de strategie, la GPeC vei găsi o sursă importantă de inspirație pentru dezvoltare constantă. Spre exemplu, în ediția aceasta vei afla mai multe despre Google Analytics 4, care vine cu funcționalități noi, cu moduri diferite de interpretare pentru indicatorii cunoscuți, precum și alți indicatori care oferă o nouă perspectivă de evaluare a datelor. 

Astfel, vei înțelege mai bine ce modalitate este potrivită atunci când adaptezi strategia de marketing la fiecare canal și cum stă treaba cu generarea asigurată a vânzărilor online.

Dezvoltă-ți afacerea – informații practice și extinderea rețelei de contact.

Fără dar și poate, participarea la GPeC Summit 2023 te poate ajuta să îți transformi afacerea, oferindu-ți acces la soluții testate pentru dezvoltare. Vei întâlni furnizori de servicii E-Commerce & Digital Marketing, dar și alte business-uri, astfel încât să poți stabili noi parteneriate.

Și dacă tot a venit vorba de oportunități de colaborare, la GPeC vei găsi și standul Canopy, unde îți vom sta la dispoziție cu soluții personalizate de marketing. Standul nostru va fi poziționat la intrare, pe stânga, see you there!

Dacă te-am convins că trebuie să fii prezent la summit, dă un click și rezervă-ți locul!

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter