blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

Good News în vreme de urgență – COVID-19

COVID-19 e aici, e o situație reală cu care ne confruntăm, care vine cu provocări, cu lecții, dar și cu vești bune. Starea de panică nu ne ajută nici în business, nici pe plan personal. Numai rămânând calmi și atenți la cum evoluează lucrurile din jur putem găsi soluții bune. 

Așadar, hai să vedem tot ce ne-a adus bun COVID-19:

  • Multe branduri au luat o poziție de solidaritate în această perioadă, înțelegând că e nevoie de un ajutor oricât de mic, pentru că puțin cu puțin dă un impact mare și doar împreună putem face o diferență majoră. Brandurile au arătat că le pasă și că e despre clienți, noi toți trebuie să fim bine pentru că noi toți suntem brandurile față de care avem o afinitate sau cărora le suntem loiali. Aici enumerăm: Cramele Recaș, BRD, o frumoasă surpriză Kaufland + LIDL, Domestos, Aqua Carpatica, Social Innovation Solutions alături de Coca-Cola România, Agricola Bacău, Transavia, OMV Petrom, Profi, Banca Transilvania, Mastercard, Teraplast, ARPIM, Electrica, Catena, Romgaz, SmartBill, H&M, Cotnari, MCDonald’s, Avon și multe altele despre care poate nu știm încă.
  • Și Facebook arată că îi pasă de business-uri oferindu-le acces la Facebook Small Business Grants Program prin care sunt oferite $100M. Toate business-urile online (și nu numai) au fost afectate de COVID-19 – unele negativ, altele pozitiv. Facebook a înțeles că un ajutor financiar în această perioadă va ajuta la deblocarea unor campanii și, implicit, a unor stocuri și generarea de cashflow care să asigure o continuitate în online brandurilor.
  • Avem mai mult timp pentru noi și cei dragi. Cât de tare e asta?! Mereu am spus că e ceea ce ne dorim, nu? Avem asta, hai să apreciem și să ne bucurăm real. Hai să rămânem responsabili, precauți și realiști, dar să mulțumim pentru acest avantaj, să folosim acest extra timp pentru a ne conecta la noi. În loc să ne panicăm și să investim timpul în polemică și frică, hai să ne luăm mai multe momente de liniște cu noi și cu familia. Izolarea socială ar trebui să ne învețe că degeaba avem tehnologie și bani dacă nu avem oameni și sănătate.
  • Amazon angajează 100.000 de oameni, pe motivul creșterii masive al comenzilor online. În plus și Iulian Stanciu, CEO eMag declară că va angaja câteva zeci de oameni pentru a face faţă valului de comenzi venite pentru supermarketul online.
  • O altă veste bună vine de la Facebook. CPM (cost per 1000 afișări) a scăzut foarte mult în ultimele zile pe piața românească și nu numai. Și în Google oamenii fac mai mult research, au overall mai mult timp să stea în online și să își planifice achiziții. Chiar dacă unele sunt amânate, decizia se ia acum și, acolo unde sunt asigurați că ea se poate face în siguranță, ba chiar și la o ofertă bună, în funcție de industrie, achiziția se poate face pe loc.
  • Piața de joburi remote crește. Mai multe companiile învață cum să funcționeze în acest sistem și schimbă felul în care se raportau la el. E un impact benefic pe termen lung. Eram țara codașă la remote work și 8 din 10 români își doreau mai multă deschidere din partea companiilor. Iată că o avem. Hai să învățăm cum să lucrăm eficient și cum să ne organizăm și de acasă.

Starea ACEASTA pozitivă e cea care ne ajută să găsim soluții, să fim bine și acum și pe viitor. Hai să ne învățăm lecțiile, oricât de dure sunt, așa ne vom crește și business-ul. Panica naște confuzie, depresie și decizii proaste. Folosiți-vă energia constructiv, avem nevoie de asta ca să fim toți bine.

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter