blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

Huawei Ads – Study Case

Anul trecut povesteam cu toții despre lansarea Huawei Ads în România, platformă destinată exclusiv utilizatorilor de device-urile Huawei. Astfel, ne-am aliniat rapid și am dezvoltat strategii dedicate pentru clienții Canopy. Poziționarea puternică a brand-ului la nivel de piață, dar și cu ajutorul machine learning-ului, ne-am asigurat sa vom atinge audiența vizată, la costuri cât mai mici. Huawei Ads constituie unul dintre canalele care pot ajuta business-urile să ajungă sau chiar să-și mențină poziționarea top of mind în rândul utilizatorilor, mai ales printr-o strategie omnichannel.

petal ads partener

În calitate de parteneri Petal Ads, ne-am asigurat de implementarea corespunzătoare a campaniilor, de la identificarea audiențelor potrivite până la monitorizarea și optimizarea constantă a performanțelor. Suntem mândri de rezultatele obținute și de relația de parteneriat pe care am construit-o cu clientul nostru și suntem bucuroși să îi fim alături în continuare alături, în atingerea obiectivelor lor de afaceri.

Canopy este una dintre primele 10 agenții partener Huwei Ads / Petal Ads din Europa. Această recunoaștere ne motivează să continuăm să oferim servicii de calitate și să dezvoltăm strategii inovatoare pentru clienții noștri. Fiind o agenție PPC cu experiență în gestionarea campaniilor plătite pe diverse platforme, suntem pregătiți să ajutăm afacerile să își atingă obiectivele de marketing și să crească într-un mod sustenabil.

Obiective pentru Petal Ads

Clientul nostru este un retailer de e-commerce cunoscut la nivel național și internațional. Colaborarea noastră a început acum trei ani, iar de atunci ne-am concentrat pe creșterea notorietății brand-ului, a traficului pe website și a numărului de vânzări.

huawei ads case study

Studiul de caz se concentrează pe performanțele campaniilor desfășurate pe Huawei Ads în anul 2022, unde am obținut următoarele rezultate:

  • Creșterea numărului de afișări – În ciuda așteptărilor noastre inițiale, numărul utilizatorilor de dispozitive Huawei din România este în continuă creștere. Prin intermediul Petal Ads, am reușit să atingem într-o singură zi peste 727 de mii de afișări, iar pe parcursul întregii perioade analizate am obținut aproximativ 40 de milioane de afișări.
  • Creșterea traficului pe site – În mod similar cu numărul de afișări, am reușit să obținem peste 21k de click-uri într-o singură zi. Pe parcursul anului, am înregistrat aproximativ 800k de click-uri către site, iar costurile per click sunt mai mici decât pe alte canale de promovare online.
  • Creșterea numărului de conversii – Prin testarea acestei noi platforme, Huawei Ads, am ales să nu ne axăm doar pe achizițiile clasice din site. Astfel, am implementat o nouă conversie de tip Apel Telefonic, prin intermediul căreia utilizatorii își puteau comanda produsele favorite, iar rezultatele au apărut rapid, înregistrând peste 4,8k apeluri telefonice.

In concluzie, Huawei Ads/ Petal Ads, poate fi o platformă potrivită pentru business-urile care își doresc creșterea notorietății brandului sau creșterea traficului pe site. Daca ești în căutarea unei agenții cu experiență în campaniile Petal Ads, completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter