blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

TOP 5 motive pentru care să participi la Digital Marketing Forum 2024

În lumea dinamică a marketingului digital, a rămâne la curent cu ultimele inovații și strategii poate face diferența între stagnare și succes. 

Pe 25 și 26 aprilie, are loc cel mai longeviv eveniment dedicat promovării online din România: Digital Marketing Forum 2024. Evenimentul va include două zile de conferință și două masterclass-uri, cu prezentări captivante, dezbateri interactive, exemple concrete și soluții avansate. Peste 50 de speakeri sunt așteptați sa urce pe scena evenimentului pentru a oferi tactici de actualitate în optimizarea eforturilor de marketing.

Aici, vei avea ocazia să descoperi noi tendințe, să te conectezi cu profesioniști și să înveți cele mai eficiente metode de promovare. 

Dacă ești gata să-ți duci strategiile de marketing la un nou nivel, hai să vedem împreună cinci motive pentru care nu ar trebui să ratezi acest eveniment!

1. Acces la cunoștințe și trenduri în marketingul digital

Digital Marketing Forum este locul ideal pentru a afla cele mai noi tendințe și practici în domeniul marketingului online. Ediția din 2024 promite să fie plină de prezentări și dezbateri interactive, conduse de peste 50 de experți recunoscuți în industrie. Printre vorbitori se numără profesioniști de la companii și agenții de top, care vor împărtăși studii de caz și insight-uri pe care nu vrei să le ratezi.

2. Masterclass-uri aplicative

Pe lângă conferințe, Digital Marketing Forum oferă și două sesiuni de masterclass intensive care se concentrează pe tactici de succes și instrumente utile în promovarea online. Aceste sesiuni sunt ideale pentru a aprofunda cunoștințele practice și pentru a te familiariza cu strategii aplicate, prezentate de experți din diverse sectoare ale industriei digitale.

3. Întâlnești profesioniști din industrie

Participarea la acest eveniment îți oferă șansa de a interacționa și de a construi relații cu alți profesioniști din domeniu. Networking-ul în cadrul Digital Marketing Forum poate deschide uși către colaborări noi, oportunități de afaceri și poate să te ajute să îți mărești vizibilitatea în industrie.

4. Promovarea brandului

Un eveniment de networking nu este doar o oportunitate de a-ți promova brandul personal sau afacerea, ci și un mediu ideal pentru a te face remarcat în rândul altor profesioniști din domeniu. Participând la Digital Marketing Forum, nu numai că îți vei extinde rețeaua de contacte, dar vei avea și șansa de a învăța noi modalități de dezvoltare prin strategii de marketing digital eficiente și corecte, care vor contribui la creșterea pe termen lung a afacerii tale.

5. Cristian Ignat, Founder Canopy, este unul dintre speakerii din acest an

Educația, învățarea și autoeducarea sunt valori de seamă în Canopy, așadar nu aveam cum să nu susținem o astfel de inițiativă.

Pe 26 Aprilie, Cristian Ignat, CEO & Founder Canopy, îți dă întâlnire la masterclass-ul Innovative Social Media Strategy. Workshopul susținut de Cristian este o oportunitate valoroasă pentru cei interesați să își îmbunătățească abilitățile în performance marketing și să își maximizeze impactul campaniilor de influencer marketing.

Vei învăța cum să integrezi eficient elemente de performance marketing în strategiile tale de influencer marketing pentru a maximiza impactul și rezultatele. De asemenea, vei descoperi ce tipuri de date din social media pot fi extrase și analizate pentru a evalua și îmbunătăți conținutul creat de influenceri, astfel încât să poți adapta mai bine strategiile viitoare și să optimizezi rezultatele campaniilor tale. 

Participarea la un astfel de eveniment ți-ar putea aduce un plus de valoare la nivel de business. Dacă argumentele noastre te-au convins, dă click aici și înscrie-te! 

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter