blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

Digital Bloom, evenimentul în care învățăm marketing online la înălțime

Ce? A patra ediție Digital Bloom.

Când? Pe 30 august 2019.

De ce? Punem la cale o experiență memorabilă, alături de Google România! Vom organiza primul eveniment din România dedicat performance marketing-ului la 50 de metri în aer, pe platforma Dinner In the Sky.

digital bloom

Ziua de 30 august este dedicată pasionaților de marketing online! Unul dintre cele mai inedite evenimente din seria Digital Bloom se va desfășura la 50 de metri înălțime față de pământ! Pentru că ținem la tradiție și ne place să surprindem oamenii care au încredere în noi, anul acesta am gândit un background autentic, unde vom aduce la aceeași masă creativitatea, campaniile de performance marketing și o serie de sfaturi și sugestii pe care să le aplici în business-ul tău!

Alături de Google, am pus în joc 35 de locuri pentru o experiență memorabilă, grație unui concept, credem noi, isteț. Practic, vom avea câteva ore, în care vom îmbina utilul cu plăcutul și vom învăța despre strategii de promovare de succes. Pregătim povești cu afaceri care au reușit și modalități prin care poți utiliza Google Ads la potențialul său maxim, pentru a genera mai multe vânzări

Partea și mai frumoasă este că vom expune idei de promovare cu aplicare imediată, care pot fi personalizate, astfel încât business-ul să poată fi dezvoltat într-un timp definit, căci știm că, uneori, nu mai ai răbdare și vrei un plan concret. Și, bineînțeles, întrebările și curiozitățile despre Google Ads își vor găsi rezolvarea la evenimentul nostru, unde vom avea drept parteneri de discuție specialiști din domeniul online. 

Și, pentru că ne face plăcere să ne amintim de cum am construit și cum creștem seria de evenimente Digital Bloom, iată o recapitulare a ceea ce am făcut la ediția a III-a, unde ne-am plimbat cu tramvaiul în timp ce am povestit despre concepte de marketing și studii de caz. Acesta a fost momentul în care ne-am promis că an de an, vom surprinde cu un concept de organizare, pe care oamenii să-l țină minte și poate să-l povestească mai departe viitorilor antreprenori.

digital bloom

Locurile se ocupă repede! Solicită invitația de aici și îți vom confirma locul în cel mult 3 zile. 🙂

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter